Åpne meny Lukk meny

Matkultur ved elvebredden

Når du er ute etter noe litt utenom det vanlige, et spennende måltid godt plantet i italiensk og amerikansk matkultur, da skal du legge turen ned til brygga.

På Bratsberg Brygge har vi servert både tynn italiensk, og litt kraftigere amerikansk pizza siden brygga var ny. Du visste vel at Jonas B. har vunnet VM-gull i pizzabaking med sin Pecan Pizza?

Men hvis magemål og dagsform heller mot noe annet, er det nok av andre fristelser på menyen. Uansett hva du velger blir maten servert til musikk som kler et godt måltid – av servitører som trives i jobben sin. Og sånt merkes.

Det er i det hele tatt lett å trives hos oss. Når været tillater det, er det sjelefred i å sitte ute med elven som nærmeste nabo. Går du inn, er interiøret akkurat så uformelt at du får lyst til å lene deg tilbake og bli en stund. Og det synes vi du skal. Vi skal sørge for at du trives.

Velkommen til oss!

 

 

Jonas B. Gundersen Porsgrunn søker kokk med fagbrev, da to av våre medarbeidere snart går ut i foreldrepermisjon. Våre kokker jobber nøyaktig, i høyt tempo og med godt humør . Søkeren må takle stort arbeidspress og samtidig kunne forholde seg til faste oppskrifter og arbeidsprosedyrer.                Vi tilbyr mange […]

Jonas B. Gundersen Porsgrunn søker servitør med fagbrev eller flere års erfaring. Stillingen innebærer et utvidet ansvar for restauranten, og fungerer som ansvarlig vert på sine vakter. Søkeren må takle stort arbeidspress, og være i stand til å ta selvstendige avgjørelser. Vi tilbyr mange hyggelige gjester bra betalt ryddig arbeidsforhold forutsigbar turnus trivelig arbeidsmiljø Ta […]