Åpne meny Lukk meny

Om Jonas B. Gundersen

latest-fairtrade-logoJonas B. Gundersen åpnet dørene for første gang i 1990. Med klokketro på at italienske og amerikanske retter kombinert med god musikk og litt utradisjonelle omgivelser kunne være noe å tilby oss nordmenn.

Og det stemte. Nå – mange år senere, er Gundersen på plass i fem norske byer. Eller la oss heller si Jonas B. Atmosfæren og stemningen er altfor uformell og trivelig til å bruke etternavn.

Fra første dag har pizza stått sentralt på menyen. Og ikke hvilken som helst pizza. I 1998 kom kokkene våre hjem fra VM i pizzabaking i Las Vegas med en stor gullmedalje rundt halsen!

Siden da er menyen blitt utvidet – ikke bare med flere pizzavarianter, men med så mange spennende retter at du garantert vil finne din favoritt neste gang du kommer.

En annen meny finner du nederst på siden her. Musikkmenyen. For hos Jonas B. har musikken en viktig plass. God mat og god musikk hører sammen for å skape den gode stemningen. Så hva spiller de hos Jonas B akkurat nå? Vær så god – hør selv!

Men helst håper vi at du kommer innom. Kanskje for å hente noe godt fra takeaway-menyen, men aller helst at du blir en stund. Vi skal gjøre vårt for at du trives.

Velkommen!