Åpne meny Lukk meny

Kulturrestauranten

Et besøk hos oss vil alltid være mye mer enn bare et godt måltid. Joda – vi er stolte av maten vår. Pizza som har vunnet VM-gull, pasta som gir en italiener hjemlengsel og andre små og større retter som bidrar til at gjestene våre kommer igjen og igjen.

Men et besøk hos oss skal pirre mer enn smakssansen. Jonas B i Kongsberg har alltid vært solid plantet i det lokale kulturlivet, og det synes. Og høres.

Interiøret er en liten musikalsk historiereise i seg selv og en hyllest til musikere som har satt dype spor etter seg. Ikke bare sees de i restauranten, musikere skal høres, og det gjør de hos Jonas B.

Av og til toner vi ned musikken, men det er bare for å gi mikrofonene til høyst levende og oppegående musikere på scenen. Vi kan faktisk skryte på oss ikke bare ett, men flere husband som regelmessig holder konserter hos oss.

Som jazzutøvere flest liker vi å improvisere, og når det skjer noe hos oss som vi synes er verd å nevne, gjør vi det på denne siden. Derfor – sjekk innom her av og til, og enda bedre – stikk innom Jonas B neste gang du er ute i Kongsberg.

Velkommen til oss!