Åpne meny Lukk meny

Oasen på Norges største torg.

På Bragernes torg, med utsikt til Torgscenen og alt som foregår på Norges største torg, finner du en oase der det er lett å bli sittende en stund. Spennende mat med solide røtter i italiensk og amerikansk matkultur, et interiør som du neppe har sett maken til og musikk som kler et godt måltid – bare skrudd ned når det er konsert på scenen ved siden av.

Alt på menyen tilberedes av førsteklasses råvarer. Om det er tynn italiensk pizza, litt kraftigere amerikansk, pasta, en saftig burger, eller annet på vår rikholdige meny. Også barna får sitt. Med et litt mer spennende utvalg enn de vanligvis kan velge i.

Kanskje du og dine kolleger eller andre forbindelser trenger et sted å være litt for dere selv? Jonas B. på Bragernes er som skapt for de gode beslutningene. Hva med å legge møtet til et vinlager med plass til 8-10 personer? Det litt større Styrerommet eller det største – 1. Klasse, med plass til inntil 40 personer? Alle selvsagt med nødvendige tekniske hjelpemidler. Og når dere blir sultne? Service og meny som når du kommer innom en hvilken som helst dag.

Velkommen til oss!