Åpne meny Lukk meny

Julen hos Jonas starter 15. november

Det kan være lurt å bestille bordet til julesammenkomsten nå! Den 15 november skrur vi på julemusikken og serverer, i tillegg til vår rikholdige meny, retter som smaker av jul.
Er dere inntil 10 personer kan bordet bestilles i bookingkalenderen til høyre. Er dere flere er det bare å ta kontakt på e-post eller telefon. Last ned vår julemeny HER

 

Kultur og god mat i skjønn forening

I Lyngdal finner du Jonas B. midt i kulturens sentrum. Ikke bare ligger vi i kulturhuset, vi gjør også alt vi kan for å spre litt italiensk og amerikansk matkultur til alle som kommer innom. Pizza med tynn, italiensk bunn eller kraftigere slik amerikanerne vil ha den. Men også mye annet. Spennende retter som forhåpentligvis pirrer nysgjerrigheten din. Alle finner sin favoritt i menyen til Jonas B.

Men kultur er så mye mer – også hos oss. Musikken, for eksempel. Nøye utvalgt hos oss, men av og til av det litt mer uforutsigbare slaget fra vår egen scene.

Alt er pakket inn i et lokale hvor det er lett å trives og der servitørene gjør sitt beste for at dere skal føle dere hjemme. Og bare så det er nevnt: Hvis noe skal arrangeres, feires eller noen skal gratuleres, og dere har behov for litt privatliv og ekstra god plass, så har vi i samarbeid med kulturhuset egnede lokaler til slikt. Kjøkkenet og servitørene er signert Jonas B.

Velkommen til oss!